Senaste inläggen

Av Casper - 11 januari 2009 18:11

Typ av dag: söndag.

Jul och nyår har rasat förbi. Efterkrigstiden spenderades till stor del i badrummet då mamman haft en vinterkräkrsjuk period. Pappan fick influensa. Jag -Booooored!

Men nu vänder det, jag känner det i hela kroppen. 2009 ska bli mitt bästa år. Trivs bra i nya hemmet. Känns fint och lugnt. Träffar nya vänner mest hela tiden. Nu ska det firas kväll.

Må så gott.ANNONS
Av Casper - 2 januari 2009 13:26

Här lyser flitens lampa, det grejas, monteras och städas för fullt. Det nya året är här och det gamla städas bort. Ser med tillförsikt fram emot det nya året som jag tror blir ett bra år. Hoppas det blir ett bra år för alla! Stor kram!

ANNONS
Av Casper - 23 december 2008 22:36

Nu har vi på ett sånär flyttat in i nya lägenheten. Införskaffat gran har vi också gjort. Griljerat skinka och ätit dito.

Jag och mamma har sällskap av små djur som medföljde granen. Mysigt. Jag önskar er allihopa en föjdefull och fin jul! Vi hörs igen snart!

Stor kram och varma tankar till er!Av Casper - 17 december 2008 22:16

Jaha, den obligatoriska tomtedräktsfittingen är avklarad.

Resultat: missnöjd och lam. Med förra årets dräkt så var det kanske inte annat att vänta. Men dom är ju bara människor, what to expect?

Idag har vi grejat med det sista i nya lägenheten, så imorgon bär det av till det svenska möbelvaruhuset för några garderober och annat smått sen ska det vara klart och tanken är att vi flyttar in till helgen. Det blir fagert javisst, men jag är lite skeptisk, där vi nu bor är ju mitt hem och här har jag alla kompisar och så. Men jag hoppas det ger sig. Att det finns fina vänner även på nya stället. :) Annars flyttar jag tillbaka. Nu Britneydocu och sen sömn. Varma kramar!

Av Casper - 16 december 2008 17:35

Ikväll ska vi iväg på middag, kattamiddag. Dvs att det kommer finnas en katt att tampas med. Ska nog gå bra dock. Trots deras sociala oförmåga.

Må gott!


Av Casper - 16 december 2008 13:18

Här är då alltså den berömda (ökända) kolan... nytt försök ska göras idag, dock med muscovadotryffel. Best of luck, you two!


Av Casper - 15 december 2008 22:22

Ikväll gjordes ett tappert försök av mina ickematlagande föräldrar att koka kola. Lakritskola med mörk choklad och havssalt skulle det bli. Det blev en hård stenklump som visserligen var svart som lakrits men som luktade bränt som av gummi och kol. Mordvapen eller dörrstopp skulle vara en bättre beteckning på denna stenstod.

Nu sömn tror jag. Kanske rökförgiftad därav trött.


Söta drömmar.


Av Casper - 15 december 2008 14:37

Vi är ju som sagt i de snara flyttartagen.. Så idag ska lite fixas i den snart klara lägenheten. Jag ska dock inte hjälpa till så mycket, mest slappa.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se