Senaste inläggen

Av Casper - 25 januari 2009 10:23

Här gjorde jag ett tappert försök att slå in mig själv som en överraskning till mamman, men det gick inget vidare. Halva kroppen hängde utanför.


ANNONS
Av Casper - 25 januari 2009 00:40

Jo, jag har ett biotips. Ghost-town. Fin och sevärd. Komedi med en gnutta djup i. Go see!


Nu väntar sömn och ljuva drömmar.
Sov gott!ANNONS
Av Casper - 25 januari 2009 00:37

Dagen har förflutit förträffligt.

Hummer har intagits och promenader har gåtts.

Idag har vi boat in oss ytterligare med pinaler från gamla lägenheten. Det luktar så bekant där och jag trivs, men trivs lika bra här där vi nu bor.

Vi har det farligt halt här så tänk på det om ni ska ut på vägarna.


Av Casper - 23 januari 2009 17:31

Eller Min nya matta borde det kanske stå. Ny kärlek, ny vänskap. Den är ullig, gullig, mullig och krullig. I LOVE!


Idag har jag och farsan hängt hela dagen, handlat och fixat. Hängt upp tv´n och haft elektrikarPelle här som donat med golvvärmen. Nu ska skåp skruvas ihop och annat dutt ordnas.

Inhandlat Wii Fit också, så nu hägrar beach 2013..(?)Av Casper - 22 januari 2009 21:44

Grattis Wincent på namnsdagen!Av Casper - 22 januari 2009 18:15

Måste med anledning av Pia´s inlägg om jägarincindenten hos dom, bara be er alla att om ni ska ut i skog och mark, håll ögon och öron öppna!

Var rädda om er då det tydligen är som så att man får skylla sig själv om du eller din hund blir skjuten under jaktsäsong. Jägare/jaktlaget har tydligen ingen skyldighet att informera vart dom är och skjuter av, utan hänvisar till att man ska vara uppdaterad om detta själv.

Tycker detta resonemang är extremt skevt, även om jag inte helt är emot "nödvändig" jakt och förstår att man ibland måste "skjuta av" beståndet. Jag tycker nog att jägarförbundet bör se över sina rutiner och framför allt verka för en ökad respekt hos sina jägare gentemot allmänheten, som faktiskt inte ska behöva påverkas och framförallt inte beskjutas (!!) för att man vill gå i skogen. Våra varmaste tankar till Pia och vovvarna som nu, tack och lov, klarade sig med blotta förskräckelsen. Puss på er fina!Av Casper - 22 januari 2009 17:48

Idag har vi varit hos farfar hela dagen, jag har ätit kyckling, kalv och lamm. Gött mos. Som dom säger i Götelaborg.
Nedan från när min kusin Engla var hos oss. Kortnos och långnos i samspråk.


Av Casper - 21 januari 2009 12:43

När dom bäddar rent så har jag en tendens att vilja gräva mig ner till Kina via just lakanen. Konsekvensen blir, förutom en mindre glad mor, att lakanen mår sådär.

Jag funderar på om jag är förtjust eller hatisk mot lakanen som får denna behandling..Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se