Direktlänk till inlägg 17 maj 2009

Hepp!

Av Casper - 17 maj 2009 18:01

Här var länge sen jag var in och gjorde avtryck. Saker har hänt och tiden har gått. Vi har sålt vår lägenhet och kikar på nytt. Hus eller lägenhet, det återstår att se. Jag har varit på tv och blivit något av en halvkändis, folk hejjar och vill ha autografer. Kul och genant på samma gång. Ungefär som på bilden, som ni kanske ser... lite tvångsmässigt. :)

Tills vi hörs igen! 
ANNONS
 
Mamman

Mamman

19 maj 2009 12:21

Åh, vad roligt...att du äntligen uppdaterat!
Det var på tiden!!!

Hoppas att allt är väl med er alla, så hoppas jag att vi ses på fredag.

Kramen

http://www.englavitt.blogspot.com

 
Ingen bild

bonusmormor KIKKI

26 maj 2009 17:25

SAKNAR ER KRAMAR I MASSOR

 
Griffonkillarna på Österlen

Griffonkillarna på Österlen

19 juni 2009 11:38

Glad midsommar. Hoppas att kvällen blir lyckad!

http://our-site.dinstudio.se

 
Nina

Nina

25 juni 2009 08:51

Hej !
Hoppas allt är bra med dej och Casper(Kato hälsar så gott m.v.h Nina www.busungarnas.dinstudio.se

http://www.busungarnas.dinstudio.se

 
anette

anette

27 oktober 2009 14:48

Hej
Här kommer hälsning i från Fifi.

http://www.littelrock.se

 
Chris

Chris

2 december 2009 23:27

Hey grannen! Trevligt o råkas och mkt intressant att höra om uppköpet. Måste verkligen ta tag i det där igen och höra mig för en gång till. Får väl i värsta fall stoppa ned arsenik i brevlådorna hos alla gamla tanter som sagt, hehe =p Vi kanske springer på varandra ngn gång igen, så får vi se om Sauron känns lika läskig då eller mindre =) Han hälsar för övrigt till Casper att han tyckte det var en skoj liten krabat ;) Må så gott med familjen och God Jul o allt sånt! ///Chris & Sauron

http://romulus.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Casper - 16 juni 2010 11:31


  

Av Casper - 16 juni 2010 11:26

Bloggen byter adress till caspertrump.bloggplatsen.se och snart kommer den att uppdateras om tiden som gått sen sist. ...

Av Casper - 25 februari 2009 11:12

Åh.. inatt har drömmarna gått i kärlekens tecken. Diamantringar, rosenblad och köttbullebröllopstårta. Drömmar om lycka och tillförsikt om framtiden. Men men, kärleken den kommer nog. Har en granntjej som heter Tofflan el nåt liknande, kanske får ...

Av Casper - 24 februari 2009 14:53

Åh vilken fantastisk lycka! Kronprinsessan och hennes gemål har äntligen eklaterat sin förlovning! Hoppas de får leva länge och väl tillsammans. Nu inväntar vi med spänning på ringvisning kl 17.00 och något senare, dvs 2010, på ett bröllop. Mamman oc...

Av Casper - 19 februari 2009 21:25

I år blir det inga påskharar för mig, utan två små pysslingar. Kattdjuren. Ska vara i sköna Sörmland och hos morföräldrarna i påsk. Sweeeet!:)  Mina långa ska ta en trip till The States. N Y & Vegas ska avhandlas. Med betoning på det sista ordet. Sho...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se