Direktlänk till inlägg 24 februari 2009

Grattis Sverige!

Av Casper - 24 februari 2009 14:53

Åh vilken fantastisk lycka! Kronprinsessan och hennes gemål har äntligen eklaterat sin förlovning! Hoppas de får leva länge och väl tillsammans. Nu inväntar vi med spänning på ringvisning kl 17.00 och något senare, dvs 2010, på ett bröllop. Mamman och jag skuttar omkring av glädje medans pappan sitter och muttrar.


Det är något magiskt över detta tycker jag!


Ha en fin tisdag! 
ANNONS
 
Ingen bild

KIKKI

24 februari 2009 16:58

Är DU alldeles FNOSKIG hi-hi,jag säger bara ÄNTLIGEN!!

 
Ingen bild

Casper

24 februari 2009 18:23

Ja, äntligen säger jag med! Här går dagen i ett rosaskimrande lyckorus. Känns högtidligt och historiskt! And I LOVE the ring, my god!! :P

 
Ingen bild

Caspers manliga sida

25 februari 2009 11:25

Nu glömmer vi det fjantiga stundande giftermålet. Jag ber om ursäkt för mina inlägg igår, skyller på alla löptikar i områder som förvrider min hjärna.
Ikväll är dom andra hanarna i området inbjudna till samkväm. Nätbrynja på, fotboll på tv:n, kall öl i tassen och morsan i köket... Ordningen återställd med andra ord:)

 
Ingen bild

Caspers mer emotionella sida

25 februari 2009 11:43

Jag ber om ursäkt för detta ovanstående dravvel. Jag har haft en intruder som skriver osanning. Alltså, ingen öl och ingen mor som ska iklä sig rollen som matlagande husa.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Casper - 16 juni 2010 11:31


  

Av Casper - 16 juni 2010 11:26

Bloggen byter adress till caspertrump.bloggplatsen.se och snart kommer den att uppdateras om tiden som gått sen sist. ...

Av Casper - 17 maj 2009 18:01

Här var länge sen jag var in och gjorde avtryck. Saker har hänt och tiden har gått. Vi har sålt vår lägenhet och kikar på nytt. Hus eller lägenhet, det återstår att se. Jag har varit på tv och blivit något av en halvkändis, folk hejjar och vill ha au...

Av Casper - 25 februari 2009 11:12

Åh.. inatt har drömmarna gått i kärlekens tecken. Diamantringar, rosenblad och köttbullebröllopstårta. Drömmar om lycka och tillförsikt om framtiden. Men men, kärleken den kommer nog. Har en granntjej som heter Tofflan el nåt liknande, kanske får ...

Av Casper - 19 februari 2009 21:25

I år blir det inga påskharar för mig, utan två små pysslingar. Kattdjuren. Ska vara i sköna Sörmland och hos morföräldrarna i påsk. Sweeeet!:)  Mina långa ska ta en trip till The States. N Y & Vegas ska avhandlas. Med betoning på det sista ordet. Sho...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se