Direktlänk till inlägg 15 februari 2009

Helgfuffens

Av Casper - 15 februari 2009 21:43

Helgen har förflutit på ett ytterst angenämt vis. Först hade vi middag i fredags och våra gäster hade med sig deras långnos, Ozzy. Trevligt!


På lördagen så var vi iväg till Kjulaby på fika och valptitt, men med en liten avslutsknorr. Vi var nämligen 4 med i bilen hem, Jim och jag bestämde oss nämligen för en sleep-over. Det gick fint till en början sen vart han hemsjuk, så jag klappa om han och fick vara den starka. :) Söndagen har spenderats i skogen där rådjursfamiljer fått visit från 2 granna griffar. Sen skulle Jimpalimpa hem. Fadern skulle spela hockey i Eskilstuna, så då fick han åka med. Saknar honom.. mamma också.. han är så grann han.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Casper - 16 juni 2010 11:31


  

Av Casper - 16 juni 2010 11:26

Bloggen byter adress till caspertrump.bloggplatsen.se och snart kommer den att uppdateras om tiden som gått sen sist. ...

Av Casper - 17 maj 2009 18:01

Här var länge sen jag var in och gjorde avtryck. Saker har hänt och tiden har gått. Vi har sålt vår lägenhet och kikar på nytt. Hus eller lägenhet, det återstår att se. Jag har varit på tv och blivit något av en halvkändis, folk hejjar och vill ha au...

Av Casper - 25 februari 2009 11:12

Åh.. inatt har drömmarna gått i kärlekens tecken. Diamantringar, rosenblad och köttbullebröllopstårta. Drömmar om lycka och tillförsikt om framtiden. Men men, kärleken den kommer nog. Har en granntjej som heter Tofflan el nåt liknande, kanske får ...

Av Casper - 24 februari 2009 14:53

Åh vilken fantastisk lycka! Kronprinsessan och hennes gemål har äntligen eklaterat sin förlovning! Hoppas de får leva länge och väl tillsammans. Nu inväntar vi med spänning på ringvisning kl 17.00 och något senare, dvs 2010, på ett bröllop. Mamman oc...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se